Antikoncepce a antibiotika dalacin

Dobrý den, 7 dní jsem užívala antibiotika Dalcin (vaginální krém) zároveň s antikoncepcí Minerva. Den po dobrání antibiotik začínám menstruovat. Bude účinnost antikoncepce v pořádku až začnu brát další platíčko nebo mám po dobu 7 dní raději používat i kondom? Děkuji

Odpověď odborníka:

Při dalším platíčku by antikocepce již měla být plně účinná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: