Antikoncepce a antinal

Dobrý den, chtěla jsem Vás poprosit o radu ohledně Antikoncepce. Na dovolené v Egyptě jsem užívala Antinal proti průjmu (pouze však preventivně), po dovolené jsem se vrátila domů a za 3 dny dobrala poslední pilulku Minisistonu. Nyní jsem začala užívat další plato, chtěla jsem se zeptat, zda má Antinal vliv na antikoncepci a pokud ano, kdy se na ni mohu znovu spolehnout? Děkuji, s pozdravem, Petra P.

Odpověď odborníka:

Antinal by neměl mít vliv na antikoncepci a pokud jste něměla průjem nemusíte mít obavy příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Spánková hygiena
Články: Spánková hygiena
Dodržování zásad spánkové...
Bakterie požírající kvasinky – naděje v boji proti Crohnově chorobě?
Angina pectoris
Články: Angina pectoris
Angina pectoris je označení...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Články: Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Odstranění křečových žil...
Genetického vyšetření se nemusíte bát
Články: Genetického vyšetření se nemusíte bát
Máte za sebou vyšetření na...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: