Antikoncepce a atb

Užívám antikoncepci Asumate a dnes mi byla předepsána antibiotika Augmentin na zánět močových cest.Jenže jsme spolu dnes s přítelem spali, je zde nějaké riziko, že antibiotikum vzané dnes sníží účinek antikoncepční pilulky, kterou jsem si vzala dnes ráno a hrozí tak možnost těhotenství? Předem moc děkuji za rychlou odpověď

Odpověď odborníka:

Augmentin nenaruší účinek antikoncepce. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: