Antikoncepce a atb

Dobrý den, beru teď antibiotika Ciplox 250 na zánět močových cest, chtěla bych vědět, jestli ovlivňují antikoncepci Chloe a jestli se tedy i po dobrání antibiotik musím ještě nějakou dobu chránit kondomem. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po dobrání antibiotik ( a samozřejmě také během celé léčby ) se doporučuje asi týden další forma ochrany kromě hormonální antikoncepce ( nejč. a nejspolehlivěji kondom). Obecně vzato mají antibiotika jistý vliv na účinnost antikoncepce (zejména pokud se metabolizují stejnou cestou), zásadní dopad ATB léčby na účinnost antikoncepce není nijak dramatický. hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x