Antikoncepce a atb klacid

Dobrý den, beru antikoncepci Katya, jsem cca ve třetím týdnu braní, včera jsem dobrala antibiotika Klacid 500 na angínu a přítel do dnes mě vyvrcholil, i přesto, že jsme se domluvili, že se tak nestane. Průjem nebyl a jsem pečlivá v braní pilulek, nikdy jsem žádnou neopomenula. Chci se zeptat jak velké je riziko ? Mám strach. Děkuji

Odpověď odborníka:

Antibiotika snižují účinek antikoncepce méně něž se traduje pokud chcete mít jistotu do konce tohoto cyklu použijte ještě kondom a když by se menses nedostavily udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x