Antikoncepce a biseptol 480

Dobrý den, užívám prvně antikoncepci Minerva. Začala jsem ji brát v první den menstruace a nyní po 10 dnech mi byly předepsány antibiotika biseptol 480 na zánět močového měchýře. Bylo mi řečeno, že léky mohou snížit účinnost antikoncepce. Pokud budu brát při tom stále antikoncepci k těm lékům, po jak dlouhé době, co léky doberu bude HA opět fungovat? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Následující den po vysazení Biseptolu jste opět běžně chráněna.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: