Antikoncepce a biseptol

dobrý den, chci se zeptat má vliv Biseptol na antikoncepci Marvelon? Biseptol jsem brala do 5 dne užívání antikoncepce Marvelon a dneska beru 8 den antikoncepci je možné mít nechráněný sex?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možné to je, vliv by mít neměl, není to PNC. Aby byl účinek ale stoprocentní, doporučuji ještě cca 5 dní užívat bariéru.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dopřejte svým střevům jarní osvěžení!
Články: Dopřejte svým střevům jarní osvěžení!
S příchodem jara mnoho lidí...
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
Kromě plic kouření často
Články: Kromě plic kouření často "nevydýchá" ani srdce
Většina lidí si kouření...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: