Antikoncepce a čaj s třezalkou

Dobrý den, už asi 5 let užívám antikoncepci Minisiston a nedávno jsem si kupovala rostlinný čaj s třezalkou na spánek, únavu hned po ránu a na stres. Četla jsem jak na obalu od čaje tak v pribalovem letáků antikoncepce, že trezalka může více narušit účinky antikoncepci. Chtěla bych se zeptat zda tato šance je i u této antikoncepce nebo ne. Každé prášky jsou jiné a tak nevím zda antikoncepce bude fungovat jak má. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Třezalka může snížit účinek jakékoliv hormonální antikoncepce. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: