Antikoncepce a cholesterol

Dobrý den, brala jsem 10 let Lindynette 20 a bez problémů, poté na radu doktorky jsem udělala 6měsíců pauzu, po opětovném nasazení prášků jsem vybrala dvě platíčka a poté ve třetím jsem měla krvácení mimo cyklus- dostala jsem injekci na zastaveni, poté 2platíčka klid a poté opět krvácení mimo - dostala jsem opět injekci a paní doktorka mi vyměnila Lindynette za REgulon, jenže mám zvýšený cholesterol - hladina má být 5--já mám skoro 7 a u regulonu se o cholesterolu píše, tak nevím co mám dělat , jestli pokračovat v Lindynette a riskovat špinění- čekat že se to ,,ustálí,, a nebo brát Regulon

Odpověď odborníka:

Dobrý den, užívejte Regulon a změňte jídelníček. Hladinu cholesterolu významně ovlivňuje strava. Hýbejte se.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Příčinou vysokého tlaku může být nádor
Články: Příčinou vysokého tlaku může být nádor
Existuje více důvodů ke...
16 potravin, které chrání srdce
Články: 16 potravin, které chrání srdce
Zdravý životní styl působí...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x