Antikoncepce a cotrimoxazol

Dobrý den, včera mě svěděla a pálila pochva a myslela jsem si,že jde o kvasinkovou infekci a léčila to Fungicinidem.Ten ale nepomohl a doktorka mi zjistila,že mám záně močových čest.Předepsala mi tablety Cotrimoxazol a chci se zeptat,zda tyto léky snižují účinnost HA? Děkuji

Odpověď odborníka:

Podle údaje výrobce účinek může být snížen, i když to není příliš pravděpodobné, raději v cyklu kdy máte Cotrimoxazol použijte ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: