Antikoncepce a endiaron

Dobrý den, při užití první tablety antikoncepce po 7 denní pauze jsem užila antikoncepční pilulku společně s endiaronem. Chtěla bych se zeptat, jestli se mám obávat nesprávného vstřebání antikoncepce. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte průjem tak ano. Není dostatečný účinek.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: