Antikoncepce a framykoin

Chtěla bych se zeptat. Před nějakou dobou sem měla pohlavní styk se svým přítelem..Po sexu jsem měla jak kdyby nateklé stydké pysky byly zarudlé a strašně zvětšené.Bolelo a bylo to nepříjemné tak sem si to doma namazala framykoinem.Nevím jestli to je tanejepší volba ale mě to pomáhá. Chci se zeptat ..Pokud beru Antikoncepci MYWY a framykoin je něco jako antibiotikum jestli to má vliv na účinej HA..jestli to účinek nesníží když sem mast nanesla na genitálie trošku i dovnitř? Děkuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Framykoin by účinek hormonální antikoncepce snížit neměl. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: