Antikoncepce a její účinnost

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně účinnosti třífázové antikoncepce Triquilar. Brala jsem anttibiotika a dostala jsem u toho průjem. Měla jsem ho několkrát denně (i po spolknutí antikoncepce do 4 hodin) a asi 3 dny a k tomu brala živočišné uhlí. Po celou dobu jsem brala normálně antikoncepci a stihla jsem vzít do 7 denní pauzy jen 5 prášků bez průjmu, pak jsem měla 7 denní pauzu. Dnes mám brát 5. tabletu z nového plata, chci se zetat jestli jsem plně chráněna nebo jak dlouho se mám ještě chránit jinou metodou (všude se totiš uvádí 7 normálně spolknutých prášků jenže já stihla jen 5 do konce cykul). Děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den , bohužel se vás nemohu ptát na další detaily , čili neporadím neb informací je málo .. třeba jak dlouho tk berete apod. , nemyslím , že by jste měla být ve stresu , ale poraďte e se svým gynekologem

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x