Antikoncepce a jiné léky

Dobrý den, dnes jsem dostala na zánět močového měchýře léky Nolicin 400mg a No-Spa. Chtěla bych se zeptat, zda ovlivňují moji HA Yadine. Děkuji za odpoveď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Ivčo! Během užívání Nolicinu nelze jeho vliv na účinek antikoncepce zcela vyloučit. Doporučuji vám proto používat během léčby ještě doplňkovou antikoncepční metodu, např. kondom.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: