Antikoncepce a jiný lék

Dobrý den, užívám HA vreya a nyní mám současně s ní začít na delší dobu užívat lék na vysoký krevní tlak Berlipril 5. A chtěla bych se zeptat, jestli neovlivnuje účinnost HA. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Berlipril by účinnost antikoncepce ovlivňovat neměl. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: