Antikoncepce a klacid 500

Dobrý den , chtěla bych se zeptat, od minulého čtvrtku jsem začala brát nové plato antikoncepce ARTIZIA a teď v pátek začnu brát antibiotika KLACID 500 , které mi lékařka předepsala, chtěla bych se zeptat zda-li můžu při brání těch antibiotik brát i antikoncepci a zda-li neotěhotním.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, oba léky můžete užívat současně. K ovlivnění účinku antikoncepce antibiotiky nedojde.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
I na zánět průdušek platí homeopatika
Články: I na zánět průdušek platí homeopatika
Záněty průdušek a kašel...
Jednoduché cviky pro zmírnění bolesti kolenních kloubů
Články: Jednoduché cviky pro zmírnění bolesti kolenních kloubů
Pravidelný pohyb svědčí...
Tenisový loket
Články: Tenisový loket
Tenisový loket...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Top 10 mýtů o rakovině
Články: Top 10 mýtů o rakovině
V průběhu let se na...
Sádlo je (opět) zdravé
Články: Sádlo je (opět) zdravé
Není to poprvé, kdy vědci...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: