Antikoncepce a křečové žíly

Dodrý den.Mám křečové žíly a chtěla bych se zeptat,jestli hormonální antikoncepce zhoršuje jejich stav.Mám 2 děti a chtěla bych nejméně škodlivou antikoncepci.

Odpověď odborníka:

Protože hormonální antikoncepce zvyšuje riziko trombózy, nedoporučovala bych ji používat při problémech s křečovými žilami.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x