Antikoncepce a křečové žíly

Dobrý den, vysadila jsem antikoncepci kvůli křečovým žilám, zatím jsou to jen mikrovarixy a téměř neustálý pocit těžkých nohou. Zdá se, že pocit těžkých nohou se po vysazení zlepšuje. Nevím přesně, které ženské hormony působí špatně na křečové žíly, proto se chci zeptat, jak na křečové žíly působí čistě gestagenní antikoncepce, norethisteron a agolutinová injekce. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, křečové žíly antikoncepce až tak moc neovlivňuje, pokud to jsou jen metličky a ne velké varixy. Gestagenní antikoncepce v pořádku.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: