Antikoncepce a leidenská mutace

Dobrý den, je možné užívat gestagenní antikoncepci při Leidenské mutaci? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Nevím,jako máte formu,ale přesto při této mutaci bych z opatrnosti ani gestagenní antikoncepci nedoporučil,dejte přednost IUD. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: