Antikoncepce a léky

beru antikoncepci Yosefinne a zároveň také brášky Escitil. Antikoncepci beru v 9 hodin večer a Escitil ráno. Je možné, že se tyto prášky vzájemně nějak ovlivňují, že by antikoncepce nepůsobila? Před několika dny jsem také užila lék Xyzal. Může tento lék nějak ovlivnit účinnost antikoncepce. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Výrobce u těchto léků neudává možnost snížení antikoncepčního účinku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: