Antikoncepce a loseprazol 10 mg

Jiz pres rok pouzivam antikoncepci Bonadea. A mam takovy dotaz. Dostala jsem ted prasky na kyselost zaludku tablety Lesoprazol,ta se ptam zda to neovlivni ucinnost antikoncepce . Predem dekuji.

Odpověď odborníka:

Milá Diano, v příbalovém letáku k antikoncepci se interakce s lékem Lesoprasol neudává, takže účinnost antikoncepce nesnižuje. Mějte se hezky.

MUDr. Barbora Müller
MUDr. Barbora Müller

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Nemocnice Ostrov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: