Antikoncepce a migréna

Dobrý den, z jakého důvodu se nedopuručuje užívat anntikoncepce u migrény s aurou? že se migréna zhorší? nebo větší riziko mozkové příhody? díky

Odpověď odborníka:

Značně by stouplo risiko mozkové příhody, a i migrenozní stav by se mohl zhoršit Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: