Antikoncepce a následné zvracení

Přeji dobrý den. V osm hodin večer beru pravidelně HA Vreya, ale přesně o půlnoci zvracela, což je po 4 hodinách. Nevzala jsem si náhradní pilulku, protože jsem to neřešila jako zapomenutou pilulku. Ráno jsem měla pohlavní styk a nyní se obávám, že byla spolehlivost pilulky nízká nebo nulová vlivem toho zvracení. Nevím, jak to mám nyní řešit. Jaká byla tedy účinnost pilulky, kterou jsem si vzala v osm hodin večer? A můžu normálně pokračovat v pravidelném dávkování?

Odpověď odborníka:

Po 4 hodinách by měla být tableta již zcela vstřebána nemějte obavy normálně pokračujte. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kožní onemocnění v těhotenství
Články: Kožní onemocnění v těhotenství
Těhotenstvím podmíněné...
Správný výběr kompresivních punčoch aneb Na velikosti záleží
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Zubní kaz
Články: Zubní kaz
Zubní kaz, karies, je...
Skřípání zubů u dětí během spánku působí problémy ve škole
Nebojte se biologické léčby, lékař vám vše vysvětlí
Články: Nebojte se biologické léčby, lékař vám vše vysvětlí
Mnoho lidí se obává toho, o...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x