Antikoncepce a nechráněný styk

Dobrý den, beru asi rok antikoncepci Softinelle, ale teď jsem ji musela na měsíc vysadit kvůli bolesti nohou. 22.3 mně začala menstruace a v pátek (25.3.),kdy už byla menstruace u konce jsem ji začala opět brát, jelikož mně ještě z minule vyšlo v platíčku brát prášek v pátek. Dnes (28.3.) jsme měli s přítelem nechráněný styk. Mám si koupit Postinor? ...asi nějaké vyšší procento, že bych mohla otěhotnět by byla, že..?

Odpověď odborníka:

Pokud jste začala brát až 4 den cyklu riziko gravidity je v prvních cca 10 dnech vyšší. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: