Antikoncepce a opakovana stolice

(HA=hormonalni antikoncepce Minisiston) Dobrý den pane doktore. Užívám svou 1.HA. Ve čtvrtek 2. 4.2015 jsem užila 1.tabletu po 7denni pauze,v obvyklou dobu (12h dopoledne). V pátek taktéž ve 12h dopoledne,v sobotu kolem 6h ranni jsem byla 5krat na toalete, stolice nebyla nijak vodnata, ale bylo toho hodne a slo to celkem rychle. Myslite, ze po 17 hodinach po uziti tabletky a 6hodin pred uzitim dalsi je ovlivnena ucinnost HA? Po sobotni tabletce jsem mela 1 normalni stolici. V nedeli bylo vse v poradku - mela jsem pohlavni styk pouze s HA tabletkami. Dnes rano (pondeli 6.4.2015) jsem rano lehce zvracela - spise sliny a hleny. Prosim tedy odpoved: Je ovlivnena ucinnost HA? Myslite, ze mohu byt tehotna? Kdy pripadne provest gravitest Dr.Max Lady? Dekuji. S pozdravem a pranim hezkeho dne. Nika

Odpověď odborníka:

Udává se že k úplnému vstřebání dojde do 4 hodin po požití,pro jistotu / kombinace zvracení a průjmu / by bylo vhodné v tomto cyklu použit ještě kondom, jinak gravitest je positivní kolem 6 dne po případné koncepci Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: