Äntikoncepce a ospen 1000

Dobrý den, mám takový problém minulý týden v pondelí jsem začala brát prášky Ospen 1000 kvůli angíně. A v týdnu jsem měla nechráněný pohl.styk . Beru antikoncepci Minisiston. příbalový leták jsem ale bohužel vyhodila..a mám strach že bych mohla být těhotná . ( Antikoncepci a antibiotika Beru dohromady..) děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

dobrý den, antibiotika PNC řady mohou ovlivnit vstřebávání a účinnost antikoncepce.během užívání ATK užívejte raději i jinou metodu ochrany.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: