Antikoncepce a otěhotnění

Dobrý den , již 3. měsícem beru antikoncepci Bonadea. Jenže ji neberu každy den ve stejnou dobu př.: ( pondeli v 8 rano, úterý v 16:00 , středa zase rano ...) a pred 16 dni jsem spala se svým přítelem bez jiné ochrany a ejakuloval do me. Pred 3 dni jsem měla dostat MS, ale pouze jsem spinila( 3 dny ) a MS nikde . Těhotenský test jsem si dělala také pred 3 dni a byl negativní . Jeste dodám ze jsem si MS praskama oddálila o 4 dny. Je nějaké riziko ze jsem otěhotněla ? popr. na kolik % cca ? Dekuji.

Odpověď odborníka:

Prodleva by neměla být delší než 12 hodin procentově se možnost případné gravidity vyjádřit nedá zopakujte test s odstupem cca 10 dní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x