Antikoncepce a otěhotnění

Dobrý den, již 5 let užívám antikoncepci Logest, myslím si, že bez problémů. Avšak na různých diskuzích čtu názory, že tato antikoncepce je zastaralá a je u ní větší pravděpodobnost otěhotnění než u jiných antikoncepcí. Je to pravda? Existují antikoncepce, které jsou více účinné proti otěhotnění než Logest. Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hormonální antikoncepční tabletky jsou vysoce spolehlivou antikoncepční metodou. A všechny přípravky kombinované hormonální antikoncepce poskytují stejnou ochranu, žádný z nich není spolehlivý více nebo méně.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x