Antikoncepce a pauza

Dobrý den, beru antikoncepci Katya,beru ji už 2 roky. Nikdy jsem neměla problém s užíváním a nepotřebovala jsem zkracování nebo prodloužení braní až do teď. Dnes jsem si prášek vzala a zbývá mi jich tam ještě 8ks, jenže za 14 dní 17.1.2013 jedeme do Aquaparku, je to náhlé a je to zároveň dárek pro mého přítele, jenže po dobrání posledního prášku mi vyjde menstruace přímo na týden kdy tam máme jet. Nevím tedy co mám dělat, jestli vysadit dřív, záleží taky do kdy mi odepíšete, nebo najet rovnou na druhé platíčko bez pauzy. Do minulého týdne jsem také 8 dní brala Klacid sr. Měla jsem virózu a tato antibiotika prý snižují účinek antikoncepce, nevím aby se nestalo že otěhotním. Proto bych ráda aby jste mi detailně poradila. Děkuji Š

Odpověď odborníka:

Dob rý den, nasaďte s klidem další platíčko a hurá na koupání:) s dalším platíčkem neotěhotníte.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: