Antikoncepce a pleť

Dobrý den, před třemi měsíci jsem vysadila HA Minesse, užívala jsem je přes dva roky a nyní mám dost problémy s pletí, což jsem nikdy nemívala. Chci se zeptat, jestli mám kvůli tomu HA opět začít užívat, nebo jsou problémy dočasné a samy se upraví. Díky.

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Zhoršení pleti opravdu může souviset s vysazením antikoncepce a může být jen přechodné. Pokud by se problémy s pletí nelepšily může být řešením (kromě návratu k antikoncepci) návštěva kožního lékaře, který vám předepíše vhodnou lokální léčbu, jejíž efekt bývá většinou velmi dobrý. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: