Antikoncepce a postinor

Dobrý den, s přítelem jsme měli pohlavní styk, po té co ejakuloval do pochvy, jsme asi po 10 minutách měli pohlavní styk znovu, kdy už k ejakulaci nedošlo. Antikoncepci bonadea beru déle než rok ,nikdy zadne problemy nebyly, ale přesto se chci zeptat jestli antikncepce má 100% ochranu , nebo si raději koupit ještě postinor ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, příbalové letáky existují, internet existuje, všude se uvádí, že antikoncepce není 100%, má asi 2-3 selhání z 1000 cyklů s použitím této metody, ale přikupovat si Postinor je naprostý nesmysl, jednak se rozbourá cyklus, jednak se nesmí použít víc jak 2x do měsíce.

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: