Antikoncepce a přítelova antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli antibiotika, které přítel bere 10 dní na angínu mohou ovlivnit účinky mojí antikoncepce? Jestli že ano, po jaké době to bude v pořádku a s přítelem si nebudeme muset dávat pozor? Děkuji za odpověď. Lo Tall

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy antikoncepce rozhodně nebude ovlivněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x