Antikoncepce a průjem

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou. Včera jsem začala 1.týden užívání antikoncepce po sedmi denní pauze. Asi hodinu a půl po užití jsem šla na WC, stolice zprvu normální, poté trošku řidší. Dnes jsem měla s partnerem nechráněnný pohlavní styk a ejakuloval do mě. Chtěla bych se zeptat, zda zůstala účinnost hormonální antikoncepce zachována. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý de, to vám opravdu nepovím -pravděpodobnost otěhotnění je sice mizivá, ale nic neplatí absolutně, udělejte si opaovaně rozestupu jednoho týdne těhotenský test. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: