Antikoncepce a průjem

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou. Dnes ráno jsem pravidelně, jako vždy ve stejnou hodinu vzala pilulku (7:00), ráno první stolice normální, ale o dvě hodiny později se dostavila stolice řidší, ale jen jednou. Chtěla bych se zeptat, zda to může ovlivnit účinnost hormonální antikoncepce. Předem moc děkuji za odpověď. Hejduková

Odpověď odborníka:

dobrý den, neměla by být ovlivněna účinnost antikoncepce.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: