Antikoncepce a průjem

Dobrý den, beru antikoncepci Artizia,jsem v třetím týdnu užívání, ale dnes cca 3 hodiny po spolknutí pilulky jsem měla jednorázový nutkavý průjem. Je zachována účinnost antikoncepce? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jednorázový průjem by neměl nijak ovlivnit účinek hormonální antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: