Antikoncepce a průjem

Dobrý den, užívám Lindynette 20. 8.5 jsem si zapomněla vzít pilulku v 18:00 hodin a až následující den jsem si ji vzala kolem 7 hodiny ráno. Pilulku jsem si pak vzala i ve správnou dobu, kdy ji mám brát. Bylo mi doporučeno během následujícíh 7 dní používat i jinou ochranu. Dnes však 10.5 jsem měla v 14:00 hodin průjem. Je možné, že by došlo ke snížení účinku a mám 7 dní raději prodloužit?

Odpověď odborníka:

Raději bych užívání i jiné ochrany prodloužil, při průjmu nemuselo dojít k úplnému vstřebání tabletky Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: