Antikoncepce a průjem

Dobrý den, první měsíc užívám HA Bonadea, poslední týden z platíčka se u mě objevil průjem (jen přes den, vzala jsem si Endiaron, ale řidší stolici mám stále). Měla jsem pohlavní styk s ejakulací dovnitř, mám strach, zda nemohu být těhotná? HA beru večer před spaním, na záchod v noci nechodím.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při průjmovém onemocnění skutečně nelze zaručit účinek užívané hormonální antikoncepce. Průjem však znamená, že máte řídkou stolici několikrát denně.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: