Antikoncepce a průjem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké/jestli je riziko snížení účinku hormonální antikoncepce v případě, že jsem si v neděli ve 20 hodin vzala 3.pilulku (Mercilon) a v pondělí ráno v 7 hod. jsem měla jednorázový průjem. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tableta byla plně vstřebaná, nebyl omezen účinek.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Biologická léčba lupénky: dostupná jen pro vážné případy
Ošetřit řeznou ránu by měl umět každý: praktický návod
Články: Ošetřit řeznou ránu by měl umět každý: praktický návod
Zažila to většina z nás...
ERCP
Články: ERCP
ERCP, endoskopická...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Doutníky a dýmka jako zdravější varianta cigaret? Nesmysl
Články: Doutníky a dýmka jako zdravější varianta cigaret? Nesmysl
Kuřáci doutníků a dýmek...
Diabetologické vyšetření
Články: Diabetologické vyšetření
Diabetologické vyšetření je...
Infekce močových cest
Články: Infekce močových cest
Infekce močových cest je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: