Antikoncepce a průjem

Dobrý den, v sobotu v 18 hodin jsem si vzala prášek, v neděli ráno jsem měla malý průjem, v 18 hodin jsem si vzala další pilulku a poté jem měla styk. Večer už byla stolice normální. Je zde někaké riziko otěhotnění? Dočetla jsem se v diskuzích, že jedna průjmová stolice spolehlivost neovlivní.

Odpověď odborníka:

To by skutečně ovlivnit nemělo, protože po 12 hodinách byla již tableta vstřebána. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: