Antikoncepce a průjem

Dobrý den, půl hodiny po spolknutí HA Lindynette jsem měla jednorázový průjem, ovlivní to účinnost antikoncepce?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Terko! Jednorázový průjem sice nepopisujeme, ale předpokládám, že se jednalo o nutkavou a řídkou stolici. Půl hodiny po požití by tabletka měla být ještě v žaludku, nebo horní části tenkého střeva a proběhlá defekace tedy nijak nenarušuje Vaši ochranu před otěhotněním.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: