Antikoncepce a průjem

Dobrý den, v září jsem byla s přítelem v Egyptě, kde jsem měla pouze 2 dny průjem .. pilulku si beru vždy okolo 20.00, průjem jsem nikdy neměla ani v noci, ani ráno, ani dopoledne, pouze odpoledne.. tzn., že antikoncepce měla cca 18 hodin na to, aby se vstřebala.. myslíte si, že to bylo dostačující? s přítelem jsem praktikovali přerušovanou soulož a menstruaci jsem od té doby dostala již 3x, čeká mě 4. a vždy měla stejný průběh jako předtím.. Myslíte si, že mohu být klidná a účinnost se nenarušila? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Vzhledem k době která uplynula a normální menses myslím že není žádný důvod k znepokojení. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: