Antikoncepce a průjem

Můj dotaz se týká spolehlivosti antikoncepce při průjmu. Beru antikoncepci Foxinette Neo a jsem na konci 1.tydne užívání. Na zacatku tydne jsem měla asi po 10 hodinách ode vzetí pilulky řidší stolici.To samé se mi stalo dnes po 3 hodinách ode vzetí prášku.Ale opět se nejednalo o klasicky průjem.Tohle se mi stává docela často a většinou je to způsobeno špatným jídlem,které mi proste nesedlo.Jak moc tohle ovlivňuje účinnost pilulky a co bych tedy měla nyní dělat? Děkuji!

Odpověď odborníka:

Pokud se nejedná o vodnatý častý průjem, po 3 hodinách je pilulka vstřebaná. Můžete být klidná:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: