Antikoncepce a průjem

Chtěla bych se zeptat, zda se můžu spolehnout na účinnost hormonální antikoncepce. Před užitím 17.tablety z plata jsem měla řídkou stolici a asi dvě hodiny po užití tablety opět. Ve stejný den jsem měla s přítelem pohlavní styk bez kondomu. Můžu se spolehnout na účinnost HA nebo jak bych měla postupovat? Po dobrání poslední tablety z tohoto plata začnu užívat první tabletu z plata nového. Velice děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Stolice před není na závadu, 2 hodiny po a pouze jeden krát by také nemělo účinek antikoncepce snížit pro jistotu si udělejte za 10 dni gravitest ,který je positivní 5-6 den po případné koncepci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: