Antikoncepce a průjem

Dobrý den, vážený pane doktore , potřebovala bych poradit a ujistit. Beru ant. Lindynette 20, včera jsem si vzala předposlední prášek 3. balení. asi 45 minut poté jsem dostala průjem - šlo spíše o VODU. Jak se má zachovat? Náhradní pilulku jsem si nevzala .. mám udělat pauza jako vždy, nebo navázat dalším balením? Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pro jistotu by bylo vhodnější udělat pauzu a poté normálně pokračovat, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Články: Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Patříte mezi ženy, které...
Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Články: Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Jenom v Evropě se každý rok...
Uzly ve štítné žláze
Články: Uzly ve štítné žláze
Uzly ve štítné žláze jsou...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Ucpaný nos může upozornit na další zdravotní problém
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Hemoroidy: choulostivý problém, o kterém není snadné mluvit
Články: Hemoroidy: choulostivý problém, o kterém není snadné mluvit
Svědění a bolest v oblasti...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Mukopolysacharidóza: onemocnění mění lidské tělo, mysl a především osudy
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je endoskopické...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: