Antikoncepce a průjem hodinu a půl po požití

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda může být snížen účinek antikoncepce Lindynette 20, když cca 1 a půl hodiny po požití pilulky jsem měla trochu řidší stolici. Myslím si, že trochu řidší stolice by neměla vadit, když se nejedná o vícečetný vodnatý průjem. Ale přeci jen si nejsem jistá. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemějte žádné obavy ze snížení účinku antikoncepce. Jedna řidší stolice není průjem, který by ovlivnil vstřebání a tím i účinek antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x