Antikoncepce a růst prsou

Zdravím vás,mám dotaz.Je mi 16 a používám antikoncepci (asi rok a půl),je možné,že mi kvůli ní přestnou růst prsa??Nebo si jen musím počkat až se dovyvinou?děkuju za odpověď

Odpověď odborníka:

Antikoncepce rozhodně vývin prsů nezastaví klidně vyčkejte. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: