Antikoncepce a sex

Dobrý den pane doktore, chtela bych se Vas zeptat,jaka je moznost otehotnet kdyz beru antikoncepci pravidelne a kdyz s pritelem pri sexu nepouzivame kondom a on ejakuluje do me? dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Možnost selhání antikoncepce je v takovém případě minimální příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: