Antikoncepce a slabý průjem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, užívám antikoncepci Sunya a užívám ji pravidelně, nikdy jsem na prášek nezapoměla. při dobírání posledního platíčka (nyní jsem začala už brát nové a menstruaci jsem měla ale o trošku slabší než obvykle) jsem měla slabý průjem. Mohu být těhotná?

Odpověď odborníka:

Dobrý den,netuším,cosi představujete pod pojmem slabý průjem. Pokud máte obavu,udělejte si test. Menstrauce je obvykle s prášky slabší.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: