Antikoncepce a štítná žláza

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.Před měsícem mi zjistili sníženou funkci štítné žlázy a beru Euthyrox 50 a současně beru antikoncepci Yaz.Můžou mít prášky Euthyrox 50 nějaký vliv na snížení funkce antikoncepce nebo naopak?Děkuji za odpověď,Charli

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tyto léky se absolutně nijak neovlivňují, můžete být bez obav. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: