Antikoncepce a stolice

Dobré odpoledne, určitě tento dotaz dostáváte nesčetněkrát, ale ráda bych se zeptala, může mít na účinek antikoncepce vliv stolice, která je trochu řidší a přijde po 5 hodinách od užití antikoncepce? Nebo to platí jako u zvracení, že by musela přijít do tří hodin od užití. Děkuji moc za odpověď. petra

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud je to jednorázově a nezvracíte nebo nemáte průjem vodnatý,tzn.několikrát za den, tak se bát nemusíte.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Naposledy čtené: